Circus Snefjord 889

Ideen til Circus Snefjord 889(CS 889) ble etablert i Bergen i 2004 og alt startet i Snefjord i oktober 2005.
Siden da har det vært over 100 arrangementer hos CS 889 i Snefjord som ligger i kommunen Måsøy i Vest Finnmark.Folg oss på FacebookKontakt
Adresse
Circus Snefjord 889
Snefjord
9714 Snefjord
Norge

Besøksadresse
9714 Snefjord

Telefon
+47 452 21 567

Epost:
circussnefjord889@gmail.comPå Google
Isle of Cumbrae Pipe Band
Siden bandet ble dannet i 1999, har det vokst raskt, fra en beskjeden start bestående av ti Sekkepiper og noen trommeslagere, til nærmere 50 voksne medlemmer.

Bandmedlemmene kommer fra North Ayrshire og utover.
Siden 2002 har David Mitchell vært Pipe Major, og Pipe Sergeant, er Alan Bateson. bandet har øvelse hver torsdag kveld fra 19:15 i K.A Centre, kilwinning. I K.A Center på baksiden av kilwinning Academy.Les mer
Måsøy kommune
Måsøy kommune, som ble eget herred allerede i 1839, ligger lengst nord-vest i Finnmark fylke på 71 grader nord. Kommunen har sitt fastland på Porsangerhalvøya, og består i tillegg til dette av 5 større øyer (Havøya, Måsøya, Ingøya, Hjelmsøya og Rolvsøya) og nærmere 400 mindre øyer, holmer og skjær. Mest kjente holme er Fruholmen med sitt fyr som inntil det ble avbemannet i 2006, var det nordligste bemannede fyr i Europa. Totalt areal (land og sjø) er på 2.100 km².

Les mer
Scottish Highland Games Association.
Snefjord Highland Games er assosiert medlem av Scottish Highland Games Association.
Herfra får vi blant annet informasjon om hvilke utøvere som deltar rundt på ulike games, hvilke som er utestengt pga dop, hvilke rekorder og annet som skjer i Highland Games verdenen.

Les mer
Clan MacKenzie Society of Scotland and UK
Clan MacKenzie Society of Scotland and Uk er "moderorganisasjonen" til Foreningen for Clan MacKenzie Norge(som har sitt hovedsete i Snefjord)

Castle Leod i Strathpeffer nær Inverness er det offisielle hjemmet for Clan MacKenzie og for Chief i Skottland.

Klanen organiserer og er til stede på et utall av arrangement og tilstelninger hvert år, inkludert Strathpeffer Highland Games i august.

Les mer