Circus Snefjord 889

Ideen til Circus Snefjord 889(CS 889) ble etablert i Bergen i 2004 og alt startet i Snefjord i oktober 2005.
Siden da har det vært over 100 arrangementer hos CS 889 i Snefjord som ligger i kommunen Måsøy i Vest Finnmark.Folg oss på FacebookKontakt
Adresse
Circus Snefjord 889
Snefjord
9714 Snefjord
Norge

Besøksadresse
9714 Snefjord

Telefon
+47 452 21 567

Epost:
circussnefjord889@gmail.comPå Google
KENNETH MCKINNEY
06.08.2018

Kenneth Mckinney gikk bort natt til 1.august 2018.
Som president i Foreningen for Klan Mckenzie Norge, var han vår store støtte og co promotor av Snefjord Highland Gathering og vårt arbeide med Klanen.
Kjære alle sammen
Det er med stor sorg jeg må gi denne meddelelsen.

Vår alles kjære venn og bestevenn, president i vår Klan MacKenzie Norge, Kenneth McKinney, Ken, gikk bort i natt kl.0015 i byen Erkelentz ved Dusseldorf. Der kjempet han sin tøffeste kamp mot kreften men tapte til sist. Kreftene strakk ikke til.

Jeg besøkte han der i mai, og vi var sammen hele helgen under avviklingen av Highland Games lekene i byen Kempen. Han var veldig syk, men fremdeles optimistisk og i tiden etter jeg dro hjem ble det forbedring av helsen. Han ble også mer aktiv i sitt rike liv, for å glede andre mennesker med sitt humør og sin sekkepipe.

Vi som var så heldige å bli kjent med, og også bli venn med Ken, vil aldri glemme hans godhet og omtanke for andre, hans kjærlighet til musikken og hans oppriktige og varme følelser for Norge og vårt store samarbeidsprosjekt Snefjord Highland Gathering. Han gav oss også Foreningen for Klan MacKenzie Norge som et bevis på hvordan han, og våre venner i Skottland så på det vi ville formidle.
Han vil for alltid være i våre hjerter, og vi håper han finner sin plass i den evige piper prosesjonen.

Så, hvil i fred kjære Ken, vi savner deg så sårt allerede, men bærer med oss ditt smil i våre hjerter.

For Klan MacKenzie Norge
Trond E. Nilsen